- Po16. 09.
- ŚniadanieSer żółty, papryka czerwona, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadaniePłatki czekoladowe z miodem, mleko7
- ObiadZupa brokułowa, łazanki z mięsem i kapustą kiszoną , śliwka, kompot1,7,9
- Wt17. 09.
- ŚniadanieSerek topiony, pomidor, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieKisiel pomarańczowy, chrupki kukurydziane
- ObiadZupa ogórkowa, gołąbki po poznańsku, kasza bulgur, bukiet jarzyn gotowany na parze, surówka z selera z brzoskwinią, kompot1,7,9
- Śr18. 09.
- ŚniadanieParówka drobiowa, ogórek kiszony pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieJogurt owocowy, ciasteczko maślane1,5,7,8
- ObiadBarszcz czerwony, pierogi ruskie, śmietana, jabłko, kompot1,3,7,9
- Cz19. 09.
- ŚniadanieKrakowska sucha, ogórek zielony, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieBanan, wafle kukurydziane z polewą malinową1,5,7,8
- ObiadŻurek z kiełbaską, kotlet drobiowy, ziemniaki, fasolka zielona gotowana na parze, mizeria, kompot1,3,7,9
- Pt20. 09.
- ŚniadaniePasta z makreli, rzodkiewka, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,4,7,11
- Drugie śniadanieDrożdżówka z dżemem, herbata owocowa1,3
- ObiadZupa z czerwonej soczewicy, makaron, sos truskawkowy, kompot1,7,9
- So21. 09.
- Nieczynna
- Ni22. 09.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka