- Po18. 03.
- ŚniadanieSerek topiony, pomidor, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadaniePłatki kukurydziane, mleko7
- ObiadZupa brokułowa, łazanki z mięsem i kapustą kiszoną, jabłko, kompot1,7,9
- Wt19. 03.
- ŚniadanieSzwedzki stół: ser żółty, wędlina, jajko, pasztet, serek topiony, dżem, papryka, pomidor, ogórek, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieKisiel truskawkowy, chrupki kukurydziane
- ObiadZupa pomidorowa z makaronem, pałka z kurczaka, ziemniaki, fasolka zielona gotowana na parze, surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem, ogórkiem i kukurydzą, kompot1,7,9
- Śr20. 03.
- ŚniadanieSzynka tyrolska, ogórek zielony, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieJogurt biszkoptowy, wafle kukurydziane7
- ObiadBarszcz czerwony, pierogi leniwe, gruszka, kompot1,3,7,9
- Cz21. 03.
- ŚniadanieJajko gotowane, papryka czerwona, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieCiasteczko owsiane z jagodą, kiwi1,5,7,8
- ObiadKrupnik ryżowy, karkówka w sosie własnym, kasza jęczmienna, buraczki z cebulką, ogórek kiszony, kompot9
- Pt22. 03.
- ŚniadanieTwarożek śmietankowy ze szczypiorkiem, rzodkiewka, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieDrożdżówka z dżemem, herbata z cytryną1,3
- ObiadZupa z fasolki szparagowej, filet z ryby, ziemniaki, bukiet z jarzyn gotowany na parze, surówka z kapusty kiszonej, kompot1,3,4,7,9
- So23. 03.
- Nieczynna
- Ni24. 03.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka