- Po27. 03.
- ŚniadanieSzynka drobiowa, ogórek kiszony, pieczywo mieszane (chleb pszenny, chleb razowy),masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadaniePłatki czekoladowe o obniżonej zawartości cukru, mleko7
- ObiadKapuśniak z kiszonej kapusty, naleśniki z dżemem i serem, jabłko, kompot1,3,7,9
- Wt28. 03.
- ŚniadanieSzwedzki stół: ser żółty, wędlina, jajko, serek, dżem, pasztet pomidor, papryka, ogórek zielony, pieczywo mieszane (chleb pszenny, chleb razowy),masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieKisiel truskawkowy, owoce suszone i orzechy5,8
- ObiadZupa ogórkowa, kotlet drobiowy mielony, ziemniaki, fasolka żółtej gotowana na parze, surówka z kapusty czerwonej, kompot1,3,7,9
- Śr29. 03.
- ŚniadaniePasztet drobiowy, ogórek zielony, pieczywo mieszane (chleb pszenny, chleb razowy),masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieJogurt, chrupki kukurydziane7
- ObiadBarszcz czerwony, pierogi ukraińskie, śmietana, gruszka, kompot1,3,7,9
- Cz30. 03.
- ŚniadanieTwarożek śmietankowy, papryka czerwona, pieczywo mieszane (chleb pszenny, chleb razowy),masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieBanan, ciasteczko owsiane1,5,7,8
- ObiadRosołek z zacierką, gulasz wieprzowy, kasza bulgur, brokuł gotowany na parze, surówka z kapusty białej, kompot1,9
- Pt31. 03.
- ŚniadaniePasta z makreli, rzodkiewka, pieczywo mieszane (chleb pszenny, chleb razowy),masło, kakao, herbata1,4,7,11
- Drugie śniadanieCiasto drożdżowe z truskawką, herbata owocowa1,3
- ObiadKrupnik jaglany, jajko sadzone, ziemniaki, marchewka z groszkiem gotowana na parze, mix sałat z sosem vinegrett, kompot7,9
- So01. 04.
- Nieczynna
- Ni02. 04.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka