TYGODNIOWE MENU
- Po12. 05.
- Śniadaniebrak danych
- Drugie śniadaniebrak danych
- Obiadbrak danych
- Wt13. 05.
- Śniadaniebrak danych
- Drugie śniadaniebrak danych
- Obiadbrak danych
- Śr14. 05.
- Śniadaniebrak danych
- Drugie śniadaniebrak danych
- Obiadbrak danych
- Cz15. 05.
- Śniadaniebrak danych
- Drugie śniadaniebrak danych
- Obiadbrak danych
- Pt16. 05.
- Śniadaniebrak danych
- Drugie śniadaniebrak danych
- Obiadbrak danych
- So17. 05.
- Nieczynna
- Ni18. 05.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka