- Po04. 07.
- Śniadaniebrak danych
- Wczesny obiadbrak danych
- <b> Obiad </b>brak danych
- Wt05. 07.
- Śniadaniebrak danych
- Wczesny obiadbrak danych
- <b> Obiad </b>brak danych
- Śr06. 07.
- Śniadaniebrak danych
- Wczesny obiadbrak danych
- <b> Obiad </b>brak danych
- Cz07. 07.
- Śniadaniebrak danych
- Wczesny obiadbrak danych
- <b> Obiad </b>brak danych
- Pi08. 07.
- Śniadaniebrak danych
- Wczesny obiadbrak danych
- <b> Obiad </b>brak danych
- So09. 07.
- Nieczynna
- Ni10. 07.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka