- Po02. 10.
- ŚniadanieSzynka z indyka, ogórek zielony, pieczywo mieszane (chleb pszenny, chleb razowy),masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadaniePizzerka, herbata z cytryną1,7
- ObiadZupa brokułowa, racuchy drożdżowe, śmietana, jabłko, kompot1,3,7,9
- Wt03. 10.
- ŚniadanieSzwedzki stół: ser żółty, wędlina, jajko, pasztet, dżem, pomidor, rzodkiewka ogórek zielony, pieczywo mieszane (chleb pszenny, chleb razowy),masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieBudyń śmietankowy, sos truskawkowy7
- ObiadKapuśniak z kiszonej kapusty, pulpety drobiowe w sosie warzywnym, kasza kus-kus, brokuł gotowany na parze, marchewka z jabłkiem, kompot7,9
- Śr04. 10.
- ŚniadanieJajecznica ze szczypiorkiem, papryka czerwona, pieczywo mieszane (chleb pszenny, chleb razowy),masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieSerek Danio, śliwka7
- ObiadBarszcz czerwony, sos gulaszowy, kluski śląskie, fasolka żółta gotowana na parze, surówka z kapusty kiszonej, kompot1,3,7,9
- Cz05. 10.
- ŚniadanieSer żółty, pomidor, pieczywo mieszane (chleb pszenny, chleb razowy),masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieBanan, ciasteczko kokosowe z czekoladą1,5,7,8
- ObiadŻurek z kiełbaską, stek z cebulką, ziemniaki, mini marchewka gotowana na parze, ogórek kiszony, kompot7,9
- Pt06. 10.
- ŚniadaniePasta z makreli, rzodkiewka, pieczywo mieszane (chleb pszenny, chleb razowy),masło, kakao, herbata1,4,7,11
- Drugie śniadaniePłatki kukurydziane, mleko7
- ObiadZupa z soczewicy czerwonej, makaron świderki, ser twarogowy, gruszka, kompot7,9
- So07. 10.
- Nieczynna
- Ni08. 10.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka