- Po21. 04.
- Śniadaniebrak danych
- Drugie śniadaniebrak danych
- Obiadbrak danych
- Wt22. 04.
- ŚniadanieSzynka, pomidor, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadaniePłatki kukurydziane, mleko7
- ObiadZupa z soczewicy czerwonej, pyzy drożdżowe, sos truskawkowy, kompot1,3,7,9
- Śr23. 04.
- ŚniadaniePasztet drobiowy, ogórek zielony, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieJogurt owocowy, chrupki bananowe7
- ObiadRosół z makaronem, filet z kurczaka, ziemniaki, fasolka żółta gotowana na parze, marchewka z jabłkiem, kompot1,3,7,9
- Cz24. 04.
- ŚniadanieSerek topiony, papryka czerwona, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieJabłko, ciasteczko z żurawiną1,5,7,8
- ObiadZupa z fasolki szparagowej, gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, buraczki z cebulką, ogórek kiszony, kompot7,9
- Pt25. 04.
- ŚniadanieJajko gotowane, rzodkiewka, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadaniePączek, herbata z cytryną1,3
- ObiadZupa szparagowa, filet z ryby, ziemniaki, mieszanka meksykańska gotowana na parze, surówka z kapusty kiszonej, kompot1,3,4,7,9
- So26. 04.
- Nieczynna
- Ni27. 04.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka